De mooiste kleuren voor je hanglamp

De mooiste kleuren voor je hanglamp

nov 28
De mooiste kleuren voor je hanglamp

Hanglampen zijn mooi, maar nog mooier als ze een speciale kleur hebben!

Een hanglamp geeft een opmerkelijke uitstraling aan uw interieur en heeft een sfeerverhogende functie. Als u dit type lampen nauwkeurig uitkiest, bijvoorbeeld door te letten op stijl, kleur en vormgeving, dan kunt u uw interieur in visueel opzicht enorm verrijken en accenten leggen die de door u gewenste atmosfeer creëren. Een fraaie hanglamp zorgt namelijk voor extra diepgang en uitstraling en geeft uw woonruimte – indien zorgvuldig uitgekozen – op die manier een flinke opkikker. Maar welke kleuren kunt u het beste gebruiken voor uw hanglampen en welke effecten hebben deze kleuren in visueel opzicht? Lees de tips hieronder, die u helpen om mooie hanglampen uit te kiezen die de juiste kleuren hebben voor uw interieur! Wij hebben een top 3 voor uw geselecteerd.

1. Zwarte hanglamp: voor een krachtig, strak en modern design

De kleur zwart past prima in moderne interieurs, die strak zijn opgezet. Zwart straalt kracht uit en helpt om uw woonkamer een modern design te geven. Een groot voordeel van een zwarte hanglamp is daarnaast dat deze kleur nagenoeg bij alle soorten interieur past. Zwart staat namelijk voor neutraliteit, veiligheid en is een kleur die niet afstoot, maar mensen juist aantrekt.

2. Koperen hanglamp: zowel een luxe als landelijke uitstraling

Een koperen hanglamp, of het nu een industriële of landelijke uitvoering betreft, geeft uw woning een luxueuze en landelijke, natuurlijke uitstraling. De luxe-uitstraling komt door de associatie die koper oproept met goud, terwijl de landelijke uitstraling van een hanglamp van koper wordt gecreëerd door het idee dat de hanglamp een oude roestkleur heeft. Kiest u voor een complete koperen kroonluchter in plaats van een hanglamp van koper, dan worden de accenten van luxe en landelijkheid nog nadrukkelijker aangebracht. U kunt met koperen hanglampen dus alle kanten op!

3. Witte hanglamp: als u voor ruimte, rust en schoonheid gaat

Een witte hanglamp is zeer geschikt voor huiseigenaren die houden van een ruim, rustig en behaaglijk wit interieur. De kleur wit symboliseert namelijk automatisch een gevoel van weidsheid, vrede en schoonheid. Naast de keuze voor bijvoorbeeld witte meubels en wit behang, kunt u deze accenten ook versterken door te kiezen voor een strak ontworpen witkleurige hanglamp. Tegelijk is wit een kleur die uitstekend te combineren is met tal van andere kleuren en kleurvariaties. De kleur wit past bijvoorbeeld heel goed bij kleuren als lichtblauw, lichtgroen, of oranje. Maar ook met iets fellere kleuren, zoals rood of zwart, vormen een hanglamp die wit is of wit meubilair een mooie combi. Wit past, kortom, als kleur nagenoeg in alle soorten interieur!

Hanglamp online kopen?

Tegenwoordig zijn er veel online aanbieders waar u goedkoop de mooiste hanglampen en in allerlei kleuren kunt aanschaffen. Kies voor een webshop die naast een ruime keuze voordelige prijzen hanteert. Alvast veel plezier met uw industriële hanglamp, design hanglamp of hanglamp met natuurlijke uitstraling. U geeft uw interieur er een enorme opkikker mee!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *