Tips voor een opgeruimd huis.

Tips voor een opgeruimd huis.

feb 13
Tips voor een opgeruimd huis.

Ook altijd moeite met je huis schoon en opgeruimd houden? We herkennen het probleem… Om dit allemaal bij te houden hebben we hier enkele tips opgeschreven die je zullen helpen met het bijhouden van je huis!

  1. Ruim direct op

Nee daar bedoelen we niet mee dat je nu direct moet gaan opruimen, zorg dat je nadat je bv een zak chips heb opgegeten je de kruimels en de zak direct weggooit. Dit is een efficiënte manier die je uiteindelijk tijd bespaard. Zo kun je ook al tijdens het koken zelf je vaat in de vaatwasser zetten.

  1. Plan je schoonmaak niet in 1 keer

Iedereen haat de gedachte dat hij/zij zometeen het hele huis moet gaan opruimen, deel het daarom op! Dag 1: de slaapkamer, dag 2: de badkamer, enzovoort. Je bent telkens maar kort de tijd kwijt om een van deze klusjes te voltooien.

  1. Stel niet uit

De kleinste klussen zijn meestal het lastigst. Deze klussen stel je vaak uit en uiteindelijk staan ze er over een week nog. Zorg ervoor dat je genoeg moed bijeen zamelt om de klus direct uit te voeren zodat het geen obstakel meer vormt, want als je er eenmaal vanaf bent lucht dat alleen maar op. Oh en nog een tip, deze klusjes kun je het best uitvoeren direct nadat je wakker bent geworden, dan ben je nog te moe om smoesjes te verzinnen voor het klusje.

  1. Berg spullen op

Is je grootste probleem dat je simpelweg teveel spullen in huis hebt? Berg ze op! Je hebt vast wel een ruimte waar je toch niks mee doet. Het is ook mogelijk om een extra opslagruimte te huren voor je overbodige of juist waardevolle spullen. Neem een kijkje bij deze opslagruimte in Nijmegen, zij bieden je fijne opslagplek en helpen je zelf met het berekenen van hoeveel ruimte je nou echt nodig hebt.

Kortom, verdeel de taken en stel niet uit, een opgeruimd huis zorgt ook voor een opgeruimd hoofd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *